Skip to main content

Ние сме AmeriMed.

Какво ни отличава
Нашето обещание

Тези пичове са велики. Бяха перфектни във всяко едно отношение. Освен уютният си и бутиков вид, предлагат целият спектър от необходимата доболнична помощ. Затварят кръга на обслужване на пациенти си със задълбочена и съвременна лаборатория.
Най-новите им предложения са за пациенти, които нямат здравно осигуряване. Цените са супер достъпни. Желая Ви здраве, но ако имате нужда от мед. помощ, "АмериМед" са насреща!

Башар РахалАктьор

Посетих центъра, защото моята компания го използва за редовни медицински прегледи на служителите. Процесът беше много гладък и добре организиран. По време на прегледите не се чувствах добре и няколко души от клиниката се погрижиха за мен. Огромни благодарности!

Здравка Д.

АмериМед предлага съвременни интернационални стандарти в медицината, изключителен професионализъм и незабравимо отношение към проблемите и лечението на пациента! Това е моя предпочетен медицински център - те не търгуват, те лекуват!

Евелина БорисоваАктриса

Бих препоръчал напълно! На рецепцията работеха трима души и аз изобщо не чаках. Бях си забравил маската за лице и ми беше предоставена нова безплатно. Плащането от моята медицинска застраховка беше безпроблемно и лесно. Всичко е модерно, а персоналът на рецепцията е любезен. Лекарите винаги успяват да се справят с проблемите ми.

Дарин М.

С огромна благодарност и признателност на екипа на Медицински център "АмериМед"!
Оставате в сърцето ми и винаги сте добре дошли в театъра!

Георги МамалевАктьор

Тук ми беше направен общ преглед, организиран от моята компания. Супер бързо обслужване, всеки лекар говори английски, нямах никакъв проблем. При необходимост ще използвам този медицински център и в бъдеще.

Elisa A.

Добре квалифицирани лекари, те говорят добър английски и ви помагат много добре. Медицинската практика изглежда много добре и ново отвътре. Мисля, че това е една от най-добрите медицински практики в София. Всички хора тук са професионалисти.

Мартин С.

Аз съм много доволен. Бях за профилактични прегледи - кръв, урина, ЕКГ, невролог и вътрешни болести. Една жена координираше в кой кабинет да минават хората. Всичко мина бързо и безпогрешно. Лекарите се държаха добре. Препоръчвам.

Димитър Г.

Служителката на рецепцията беше изключително мила и любезна. Почти нямаше чакане или закъснения с часове. Медицинският център е много хубав и изключително чист. Бих посетила отново 🙂

Десислава А.